EL CÀMPING
 
El Càmping LA RIBERA és un càmping petit, tranquil i familiar que queda a la zona est de la comarca del Solsonès, a l’extrem més oriental de la província de Lleida. Està situat al marge dret del riu Cardener, als peus del pantà de Sant Ponç, al bell mig d’una explotació agrícola i forestal propera als nuclis urbans de Solsona i Cardona.


Les 97 parcel·les del càmping tenen 100 m2, estan separades entre si per una tanca enjardinada i estan voltades per almenys 6 arbres de fullatge frondós. Totes les parcel·les disposen de connexió elèctrica i bona part tenen boca d’aigua i desaigüe propis. A més, hi ha dues petites àrees d’acampada per a grups i set fonts exteriors repartides al llarg del camí. El càmping, que admet animals de companyia, també està equipat amb un bungalou i amb tres apartaments rurals.

La filosofia del Càmping LA RIBERA és la del repòs, el descans i la tranquil·litat. Per això els espais són verds i amplis, i es vetlla sempre perquè el silenci predomini arreu. Aquesta manera de fer, juntament amb l’aplicació de múltiples mesures de respecte al medi ambient, li han valgut, entre altres mèrits, l’atorgament del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental o l’obtenció –l’any 1999– del Diploma Turístic de Catalunya. 

Descàrregues en PDF
>> Normes | >> Plànol

 
  © Càmping LA RIBERA | Disseny: www.aranburu.net