SERVEIS i INSTAL·LACIONS
 
Al mig de la forma de ferradura que té el càmping, vorejat d’una banda per roures i de l’altra per oliveres, hi queda l'edifici de serveis. A banda dels lavabos i sanitaris habituals (que compleixen la ràtio exigida als càmpings de luxe), hi ha un servei independent per a persones discapacitades, una nurseria (amb dues banyeres aixecades per dutxar els nens amb comoditat), bugaderia (amb rentadora i post de planxar) i dos espais individuals per abocar les aigües brutes.


El càmping té piscina, pista poliesportiva (apta per a jugar a futbol sala, handbol, bàsquet i tennis), dues pistes de petanca, diverses taules de ping-pong, un local social i una àrea infantil amb tobogans i gronxadors. Tots aquests equipaments estan lleugerament separats de les parcel·les per tal de garantir una major tranquil·litat a la zona d’acampada.


El càmping també disposa de bar, estanc i botiga, que estan oberts de 9 a 2 i de 3 a 2/4 de 9. A la botiga s’hi ven tot tipus de comestibles: hi ha peix, carn, verdures (quan és temporada, de l’hort), fruita, embotits, gelats, begudes, i pa i pastes acabats de fer. També s’hi ven butà, carbó i diversos articles de drogueria. Al bar, petit i comfortable, s’hi serveixen esmorzars, entrepans, begudes i cafès, i els nens poden demanar tota mena de jocs de taula.


La recepció, el bar i la botiga estan situats en un racó del pati que tradicionalment quedava entre la casa de pagès i les dependències adjuntes habituals de les masies (en aquest cas, un antic forn de pa, un cobert, un graner, i una vella ferreria). D’aquest pati, en surt el camí que porta a la piscina i el que du directament al riu.

Altres serveis que ofereix el càmping són: wi-fi gratuït, telèfon, fax, recollida de cartes, rentat de cotxes, pàrquing de caravanes i informació turística de la zona.
 
  © Càmping LA RIBERA | Disseny: www.aranburu.net